Welkom     De Tuin     Foto's     Workshops     Contact     Links

Veel bijzondere kleurcombinaties zijn er toegepast in de achtertuin borders. De winter bloeiers staan zo dicht mogelijk in het zicht van het huis zodat men in de winter de tuin min of meer naar binnen haalt. Rondom de as van de tuin, een grindpad van 70 meter lang, zijn verschillende borders aan gelegd waar paden doorheen lopen.

 

De Tuin

 

De tuin is zo opgezet dat er het hele jaar door bloemen, helleborissen,

of struiken bloeien. Een veelzijdigheid aan kleuren sieren dan het erf.

 

Elk stukje grond is begroeid. randen met hosta’s, wel 40 verschillende soorten, ook hortensia’s waarvan er maar liefs meer als honderd van in

de tuin staan.

 

Veel verschillende soorten bomen, ginkgo’s- judas boom - anna-paulownaboom, en heesters zoals seringenbomen, vlinderstruik, enz.  Waarbij de snoeischaar sowieso het belangrijkste instrument is om ze

niet te laten over woekeren.

 

 

Zowel in de voor als in de achter tuin een glas heldere vijver een domein voor badderende vogels en kwakende kikkers. Ook een reiger komt er regelmatig langs.

 

Een levendige boeren omgeving met huisdieren, hond, poezen en kippen. Ook de groentetuin en broeikas passen bij het karakter van het erf.

 

Deze sfeervolle tuin is ontworpen door Yvonne en wordt met liefde en passie, met hart en ziel, onderhouden. Puur genieten!